Jesper Thorndahl

Autoriseret psykolog med 3-årig uddannelse i psykodynamisk terapi og 15 års erfaring som psykolog fra områder som psykiatri, smertecentre, center for seksuelt misbrugte, jobcenter og sygehuse. Det har givet mig en bred erfaring med de ting, vi mennesker kan blive ramt af, uanset om vi er som folk er flest, eller lever med en anderledes hjerne eller en psykisk lidelse.
Jeg tilbyder behandling med intensiv dynamisk korttidsterapi, en metode der, sammen med mit nærvær og engagement, sikrer at terapien hurtigt kommer ind til det, der er vigtigst. Psykodynamisk terapi frigør vores iboende energi ved at løse op for vaner, angst og dilemmaer, der binder energien og dræner os. Fokus på krop og følelser gør at terapien ikke bare bevirker en rent intellektuel forståelse af dine problemer, men frigør dine kræfter til forandring.
Jeg tilbyder også stresshåndtering, hvor vi tager afsæt i de ting, der gør dit liv  meningsfuldt. Stress har ofte bragt os fjernt fra dette – vi overlever, mere end vi lever – og livsværdier er vores kompas, der kan guide os tilbage til os selv igen.

Har du brug for at komme i kontakt med Jesper? Skriv på Jesper@tricas.dk.