Psykologer i Vejle

I Vejle kan du finde os på Blegbanken 3, 2. sal rum 1. Lokalerne er i hyggelige omgivelser, med Vejle midtbys rolige stemning. Herunder kan du møde vores psykologer i Vejle.

Mød vores psykologer i Vejle herunder

Tryk på deres billede for at lære dem bedre at kende.

Trine Bjerremand Caspersen

Autoriseret neuropsykolog. Specialist i Psykoterapi samt i Psykotraumatologi, Medlem af Dansk Psykologforening.

I mit arbejde som psykolog møder jeg hver dag fantastiske mennesker. Det er et usigeligt privilegium. Mennesker med brug for indsigt eller akut hjælp, når livet byder på vilkår, der ikke var forudset og som oftest ikke giver mening. Jeg får lov at være med, når de store ting skal siges, det skræmmende konfronteres og heldigvis også, når glæden skaber lys i mørke.

Ulla Vinther Bredahl

I årenes løb har jeg arbejdet særligt meget med stressbehandling, stressrelateret depression og angst samt forebyggelse af psyiske mén i forbindelse med voldsomme hændelser. Konfliktnedtrappende kommunikation, supervision og ledersparring er også nogle områder, jeg har arbejdet en hel del med.
Min tilgang er primært kognitiv terapi, hvor vi tager udgangspunkt i, hvad der fylder for dig her og nu. Hvis du synes, at det svært at indkredse det, der fylder mest, finder vi ud af det sammen.

Kathrine Johansen

For mig er det essentielle kontakten med andre mennesker. Jeg nyder at få indblik i andre menneskers liv, hvor jeg er nysgerrig på, hvordan det kan være vi mennesker er som vi er, tænker som vi gør og handler som vi gør. I terapirummet bestræber jeg mig altid på at møde og se mine klienter dér, hvor de befinder sig, sådan jeg kan hjælpe dem bedst muligt. Det gør jeg altid med omsorg og åbenhed overfor hvem de er og hvordan de oplever, det er at være dem, på godt og ondt.

For mig er det vigtigste at jeg sammen med klienten skaber et rum præget af tillid og tryghed til, at vi kan tale om, hvor skoen trykker allermest. Terapi kan derfor rumme meget. Derudover ser jeg terapi som et fælles, terapeutisk arbejde, hvor jeg hjælper dig godt på vej i samtalerne, sådan du får de bedste forudsætninger for, at du kan udvikle dig hen i en bedre retning for dig selv og dit liv.

Som person vil du møde mig som et roligt, rummeligt, nysgerrigt og kulturelt interesseret menneske.

Emma Hertz Degn 

Livet byder på vanskeligheder, som ikke altid kan eller skal klares alene. Mit ønske for terapien er at skabe et rum hvor udfordringer og svære livsomstændigheder kan udforskes og vi i fællesskab kan finde den rette vej fremad for dig. Udgangspunktet vil være, det der fylder for dig her og nu og hvordan der er at være dig. Det er vigtigt for mig at skabe en tryg relation, som kan bære det svære arbejde det er at udfordre sine tanker og adfærd, og skabe nye handlemuligheder.
Der møder dig en omsorgsfuld og empatisk person, der med største omtanke vil støtte dig i de udfordringer du går igennem.

Jenni Mehl Nielsen

Jeg brænder for tillidsfulde relationer. For mig er nøgleordene bag et tillidsfuldt samarbejde åbenhed, anerkendelse og omsorg. Derfor møder jeg dig, hvor du er, med et åbent sind og uden at dømme. Vores samarbejde kan tage udgangspunkt i potentielle mønstre, situationer eller følelser, som er centrale for dig. Sammen finder vi ud af, hvordan det er meningsfuldt for dig at arbejde og hvad du ønsker at opnå. Uanset hvad er vores samarbejde en mulighed for, at dele det, der tynger. Samtidig er det en mulighed for, at blive udfordret på dine perspektiver og antagelser, som grobund for at nye indsigter kan opstå. 
Jeg ser rigtig meget frem til at møde dig.