Autoriserede psykologer til spændende funktioner hos Tricas i Odense

Hjælp mennesker til at se deres problemer i øjnene og komme videre!

Hos Tricas Psykologerne skaber vi forandring sammen med vores klienter. Vi har et bredt klientgrundlag rangerende fra mennesker, der slås med stress eller overbelastning til personer, der har brug for hjælp til eksistentialistiske problemstillinger. Vi arbejder med mennesker på sammenbruddets rand såvel som dem, der har styr på deres liv, men vil rykke videre til deres næste skridt. Lige meget hvem vi taler med, er vores udgangspunkt at få fat om det, der er svært og vigtigt og samskabe værktøjer med klienten, som fører til bedre trivsel og udvikling. Det handler om modet til at se det svære i øjnene og viljen til at gøre noget ved det.

Hos os

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er plads til at fokusere på sin arbejdsopgave og dygtiggøre sig. Vi arbejder tæt sammen, men alligevel langt fra hinanden, da vi som psykologer har fælles ansvar for vores trivsel som kollegaer, men individuelt ansvar for vores forløb med klienter. Derfor kan du forvente en arbejdsplads, hvor du bliver bakket op i det, der er svært, men også skal udvikle dit ansvar for dine forløb.

Vi er noget for dig

Vi forventer af dig, at du har modet til at tage fat i dine opgaver, men også at du tager fat i dine kollegaer og ledelse, når du har brug for det. Du skal altså være klar til at udvikle en selvstændig arbejdsindsats, hvor du også bliver god til at spørge om hjælp, når der er brug for det.

Vi nyder godt af stor fleksibilitet i vores arbejdsfacon, og har alle forskellige arbejdstider og omstændigheder, så de netop passer med de liv vi lever. Derfor vil du også kunne tilpasse din arbejdsuge til det liv du gerne vil leve.

Vi søger

Du er enten nyautoriseret psykolog eller står godt i et erfarent arbejdsliv, hvor nye udfordringer er på ønskelisten. Der er bred mulighed for at sammensætte din stilling i forhold til interesse, men klinisk arbejde vil indgå i alle stillinger.  Vi er super fleksible og hører gerne dine ønsker, men har skitseret tre jobs, der kunne være interessante for os at få besat.

Job 1 – Metakognitiv uddannelsesstilling

Indføring i almindelig klinisk praksis og masser af erfaring med face-to-face. Primære tematikker for sessionerne er: arbejdsrelateret stress, samarbejdsproblemer eller andre arbejdsrelaterede tematikker.

Opstart af certificerende metakognitivt uddannelsesforløb (marts 2023 – 2025) hos prof. Adrian Wells, som har udviklet metoden.

Job 2 – Klinisk psykolog med mulighed for at lave akutpsykologiske opgaver

Helt almindelig klinisk stilling. Primær målgruppe for terapien er voksne, som ønsker F2F og ofte kortere forløb. Primære tematikker for sessionerne er: arbejdsrelateret stress, samarbejdsproblemer eller andre arbejdsrelaterede tematikker.

Job 3 – Contentudvikler samt F2F/online terapi

Du har lyst til at arbejde med udvikling af webformidlet content til behandling af børn og unge indenfor tematikker såsom: generaliseret angst, social angst, præstationsangst, lavt selvværd etc. Yderligere opgaver i stillingen er F2F/online behandling af såvel unge som voksne. OBS på særligt krav til ansøgning.

Vilkår for ansættelse

Du ansættes som funktionær i tidsubegrænset stilling. Enten fuldtid eller deltid.

Ansættelsesvilkår efter aftale. Mulighed for fleksible arbejdstider. Supervision er en del af ansættelsen. Tiltrædelse hurtigst muligt.

For yderligere indblik i hvem vi er og hvad vi tilbyder henvises til hjemmesiden www.tricas.dk

Motiveret ansøgning samt CV sendes til info@tricas.dk att. Chefpsykolog Trine Bjerremand Caspersen. Ansøgningsfrist d. 23. februar 2023. Søger du Job 3, bedes du vedhæfte en video, hvor du introducerer dig selv og hvad du har på hjertet fagligt.

Opstart hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

OBS: Ansøgninger fra uautoriserede psykologer modtages ikke.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Tricas Psykologerne