Loading...
Indlæser Begivenheder

Sund gaming – familie workshop i Odense

Gaming er kommet for at blive og esporten vokser som en steppebrand hen over underholdningsbranchen. Derfor er der ikke længere nogen vej uden om, at man som familie må lære at håndtere det sammen på en god måde.

Tricas Esport inviterer familien indenfor til en dag i gamingens tegn. For at forældre og børn kommer tættere på hinandens forståelse, stiller vi skarpt på hvad gaming er. Vi vil se på hvordan gaming opfattes. Familien bliver skarp på hvordan man kommunikerer hensigtsmæssigt omkring gaming.

Vi har stor erfaring inden for gamingens verden og vores udgangspunkt i psykologien. Herfra belyser vi hvordan gaming er en læringsplatform, en social aktivitet og en sund interesse. Sammen bliver vi også klogere på de faldgruber der findes i gaming. Derfra kommer der konkrete råd og vejledning til hvordan familien kan indgå i et sundere fællesskab om gaming.

Når man går fra familiens gaming dag vil man have følgende med sig:

  • Større viden om gaming og gamingens mekanismer
  • En bedre forståelse og ordforråd omkring gamingens plads i hverdagen
  • En konkret handleplan for hvordan familien bedst kan integrere gaming i hverdagen – en plan som alle har været med til at udvikle
  • Værktøjer og modeller som bruges i dagligdagen til at udnytte potentialet i gaming til at styrke børn og forældres kompentencer

Se mere om dagen her: Den sunde gamer dag for hele familien

Følg os for masser af inspiration og viden på facebook her: Sund Gaming

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Sund Gaming her: Nyhedsbrevet “Sund Gaming”

Share This Article, Choose Your Platform!

Go to Top