Supervision og sparring med individuelle eSportsatleter

Hvordan kan du blive bedre til at håndtere din udvikling, både i spillet og i dit liv omkring spillet?

Du kan lave alle de systemer du vil, jeg er stadig et menneske! – Frustreret eSports-atlet efter en snak med strategisk coach.

I en eksploderende eSports-verden, hvor tempoet er stadigt stigende, er det vigtigt at kunne tage vare på sig selv, som top-eSports-atlet.
Det handler om at kunne håndtere sit eget hoved og træffe de valg, der er bedst for en selv. Men det kan være svært at navigere i en verden, som er fyldt med forskellige inputs, som kan skabe ubalance i dine vurderinger og behov. I eSportspsykologisk sparring og supervision har du muligheden for at få vendt alt det, du har brug for at bearbejde bag lukkede døre. Samtidig er eSportspsykologen også klædt på til at hjælpe dig med konkrete problemstillinger i forbindelse med din personlige udvikling som spiller. Vi tager altid udgangspunkt i det, der er behov for at tale om i netop din situation.

Formål

Med fokus på din virkelighed og dine behov, skabe et rum hvor du kan få sparret om dine udfordringer, og udvikle dit personlige niveau.

Målgruppe

eSports-atleter på højt niveau.

Mål

Skabe et klart defineret rum for dig, hvor rammerne er til, at vi kan tale om det der er vigtigt. Skabe en god relation og få indsigt i din historie og fremtid, så vi kan bearbejde nutiden bedst muligt. Bruge psykologiske modeller og teori til at give dig ny indsigt og værktøjer til udvikling.

Form

Samtaler enten i vores lokaler, eller i lokaler i nærheden af dig. Samtaler af en til to timers varighed.

Book Supervision