Tricas CMP - Kom til psykolog med større frihed og læring

Vi glæder os til at tage imod dig både digitalt og fysisk - sammen rykker vi dig videre

Kombinationen af det bedste fra terapi lokalet og digitaliseret læring

Fremtiden banker på døren, og psykologien følger med. De senere år har “Computer Mediated Psychotherapy” (CMP)  vundet frem i både klinisk psykologi og forskning. Konceptet er egentlig simpelt; bruge digital teknologi til at forbedre den terapi du modtager. Hos Tricas har vi udnyttet vores specialer og blandet det sammen med den teknologi der er tilgængelig på området.

Hos Tricas er vi eksperter i to ting: Terapi og læring. Med mange tusinde timer i stolen med så mange spændende mennesker, har vi fået en dyb forståelse for det menneskelige sind – og ikke mindst hvordan man sørger for at vi trives som mennesker. Når vi ikke sidder i terapi-lokalet står vi foran tavlen – eller webcam – og underviser i psykologi og andre nærtliggende fag. Og det er derfor vi godt tør kalde os for eksperter i terapi og læring.

Tiderne ændrer sig, og den digitale udvikling har budt på et utal af gode løsninger til at bedre psykologisk trivsel. Det er helt essentielt for os, at disse værktøjer bliver sat i spil, i vores forløb sammen med dig. Og det er derfor vi har udviklet denne løsning vi kalder “Hybrid Terapi.” Konceptet er simpelt men virksomt.

Kom i gang med din udvikling her

To stole – vores stol

Det vigtigste for et godt terapi forløb er relationen imellem dig og din psykolog. Der skal være tillid, forståelse og samtidig plads til at der bliver skubbet lidt til dig. Derfor er det vigtigste i vores hybrid terapi stadig den stol du sidder i, når du er i terapien. Men vi har tilføjet en stol til denne terapi; nemlig den du sidder i lige nu.

Din stol

Den anden stol er nemlig den du sidder i, når du er dig selv. Det vi mener er, at vi ikke syntes terapi og udvikling skal stoppe når du går ud af døren (eller lukker webcamet) fra en terapisession med din psykolog. I stedet vil vi følge den nyere forskning på digitaliseret terapi og læring. Derfor får du i vores hybrid terapi en online profil, som er skabt til at du kan få adgang til hele vores online lærings univers og i sammenspil med din psykolog få kurser og artikler skræddersyet til at hjælpe dig videre med netop de udfordringer du står i lige nu.

Hvordan ser det ud?

Når du kommer i CMP forløb hos os kommer du igennem nogle simple skridt, som forsikrer dig den bedst mulige oplevelse. Vi fokuserer på at parre dig med den rigtige terapeut til netop dig, og at tilkoble lige præcis de værktøjer du har gavn af, til den digitale profil vi skaber til dig – og det koster ikke ekstra.

  • Vores første kontakt foregår enten via siden her eller igennem telefonopkald til vores CMP-ansvarlige, Morten (+45 53622545). Her er fokus på at få sat processen rigtigt igang, så du får den bedst mulige service og opstart.

  • Når vi har fået hjulpet dig godt i gang vil du modtage mails med dit login til vores online univers, spørgeskema samt alt den info du har brug for – skrevet overskueligt og forståeligt.

  • Herefter finder vi den rigtige psykolog til dig ud fra dine svar på spørgeskemaet samt din beskrivelse af din problemstilling

  • Herefter kontakter din psykolog dig og aftaler jeres første tid sammen med dig. Derudover får I også en indledende snak omkring din situation, så psykologen bedre kan sætte din online profil op, så den virkelig kan understøtte din udvikling

  • Efter jeres første samtale vil du have indsigt i det du behøver: Du vil have lært din psykolog at kende og du vil have styr på hvordan du bruger din online profil til at gøre dit forløb endnu bedre.

Hvad er “CMP?”

CMP står for Computer Mediated Psychotherapy, og kan oversættes til “terapi understøttet af computer-teknologi.” Det kan se ud på mange måder, men vores tilgang er simpel: Du har dit helt normale forløb ved psykologen, som I sammen aftaler hvordan skal foregå, så det giver den bedste effekt for dig. Den digitale understøttelse af forløbet kommer ind i form af to ting:

  1. Din Profil – Først og fremmest får du en digital profil i vores system som du ALTID kan tilgå fra både telefon, tablet og computer. Her vil din information, dine kurser, artikler, videoer, oversigter, og alt andet være samlet for dig. Du kan både se helt simpel information som hvornår din næste tid er, men du får også adgang til de kurser som du og din psykolog har aftalt du skal igennem og alle de artikler og guides som du får gratis med i dit CMP forløb hos os.
  2. Læringsuniverset – I sammenhæng med vores CMP forløb udvikler vi konstant på vores kæmpe store online læringsunivers. Her får du adgang til et utal af artikler om psykologi og personlig udvikling, kurser i top kvalitet, videoer, guides og alt muligt andet, som kan hjælpe dig på vej. Du og din psykolog vil undervejs i jeres forløb finde frem til netop de ressourcer du har bedst af at bruge for læringsuniverset, som vil blive lagt ind på din online profil. Men du har altid adgang til hele universet, og kan bruge det til at lære alt det du vil.

Dermed har du altså tre omdrejningspunkter som hjælper dig videre: Dit terapiforløb, din online profil og det digitale læringsunivers.

Hvordan foregår terapien?

Terapien forgår på samme måde som de fleste kender terapi, men med mulighed for tilpasning til netop dine ønsker og behov. Det betyder at udgangspunktet er at terapien foregår i samtale face-to-face imellem dig og din psykolog. Men der er mulighed for at terapien kan være både online (via vores sikre system), walk-and-talk i rolige omgivelser, eller over telefonen, hvis du ønsker det. Det vigtige er at terapien fungerer for dig – og det hjælper psykologen dig med at tilpasse.

I starten af forløbet hjælper psykologen med at sætte dig ind i din online profil, så I kan kommunikere denne vej også. Derudover taler I sammen om hvad målsætningen for forløbet skal være, og hvordan I kan samarbejde på den mest gavnlige måde. Du vil være i trygge hænder, og samtidig have stor mulighed for at medbestemme hvor forløbet skal se ud.

Undervejs i forløbet vil det være muligt at skrive mails og chat beskeder til psykologen via din online profil, som psykologen vil svare på inden for ganske kort tid – typisk samme dag. Derudover udfylder både du og din psykolog “din historie” under din profil, som fungerer både som en journal og en dagbog for din udvikling igennem forløbet. Det har den store fordel af du kan se præcis hvordan du udvikler dig løbende – det kan nemlig være svært at mærke dag for dag – men typisk nemt at se måned for måned.

De fleste oplever allerede positiv udvikling efter de første par samtaler, og ser en varig bedring når terapiens refleksioner, værktøjer og opdagelser tages med ud i det virkelige liv.

Se det hele lige her!

I videoen herunder kan du se vores CMP ansvarlige, Morten, gennemgå den rejse du kommer igennem når du vælger at gå i et forløb hos os i Tricas.