Kurser til private

Personligt, relevant og let at overføre til hverdagen.

Det skal være let at lære!

Stort set alt kan siges helt enkelt, hvis vi ved, hvad vi mener.

Tricas formidlingsfilosofi er at høre, hvad du siger og lære dig det, du har brug for.

Kursernes pointer formidles gennem hverdagseksempler og gode historier.

En af de primære menneskelige drivkræfter er længslen imod at udvikle sig. Hvad enten den udvikling drejer sig om at få ny viden, eller øvelse i at bruge nye værktøjer, så kan et kursus være en måde at bevæge sig mod nye højder. Et kursus hos Tricas Psykologerne har altid fokus på at inspirere dig, provokere dig og skabe ny viden for dig. I sammenspil med kursets andre deltagere vil du møde nye udfordringer.

Kurser kan også have en terapeutisk effekt – specielt i forhold til den faktor vi i psykologien kalder psykoedukation. Psykoedukation går ud på at give mere viden om, hvad vi kan lære om mennesket, når vi forsker fra en psykologisk vinkel i tanker, følelser og adfærd. Ofte kan ny viden – eller nye modeller at lægge sin viden i – give nye tanker og ny selvindsigt. Vi har altid fokus på ikke kun at inspirere dig til nye tanker, men også få dig til at træne de værktøjer, der kan rykke dig fremad.

Et kursus er altid struktureret om det emne, der bliver arbejdet med. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan kurset er udformet, for at finde ud af, om det passer til din smag. Vi udformer altid kurserne med formålet at give mest mulig inspiration og udvikling for deltageren.

Er du i tvivl om et specifikt kursus, eller har du andet behov for at opklare noget omkring vores måder at holde kursus, er vi altid til at snakke med – brug kontaktsiden for at få fat i os.

Vi glæder os til at lære sammen med jer!

Metakognitive Kurser

Metakognitive kurser er skabt for at give viden omkring, hvordan vi kan blive bedre til at forstå og bruge vores tanker og følelser på en positiv måde. På kurset bliver du klogere på dig selv og dit tankesystem. Vi arbejder med de overbevisninger, du har omkring dig selv og rykker dig i en positiv retning. Kurset er for dig, der tør udfordre dit eget synspunkt og blive klogere på, hvilke overbevisninger du lever efter.

Stresshåndterings Kurser

Stresskurset er til dig, der gerne vil vide mere omkring stress. Her er fokus på at undersøge, hvad stress er, og hvordan vi bedre kan imødekomme de udfordringer, som stress kan skabe i vores liv. På kurset vil du blive introduceret for viden omkring stress og måder hvorpå, du kan opnå en bedre balance i dit liv for at undgå stress. Kurset er ikke baseret på behandling, men større viden om forebyggelse.

Familiekursus om gaming

Familiekurset om gaming drejer sig om at få en bedre kommunikation om og håndtering af gaming i hjemmet. Langt de fleste børn har en berøringsflade med digitale spil og/eller internettet dagligt, og det kan give gnister i familiens interne relationer. På kurset lærer børn og forældre at forstå hinanden bedre. Det giver anledning til at en bedre måde at håndtere kommunikationen omkring gaming.