Loading...
Gaming og familien2019-05-03T07:40:19+00:00

Gaming og familieliv

Gaming er kommet for at blive, og det har konsekvenser for familielivet. Her må vi blive skarpe på, hvordan vi håndterer gaming på en god måde. Ud over at gaming kan være en stor interesse for familiens unge mennesker, kan gaming også give anledning til mange uoverensstemmelser over aftensmaden. Der er dog også et stort potentiale i de unges gaming-vaner. Der ligger megen læring og udvikling skjult i den onlineverden, de unge bruger så meget tid på.

Med vores store erfaring inden for gamingens verden og vores udgangspunkt i psykologien belyser vi, hvordan gaming kan være en læringsplatform, en social aktivitet og en sund interesse. Vi bliver også klogere på de faldgruber, der findes i gaming. Vi giver konkret råd og vejledning til, hvordan familien indgår i et sundere fællesskab om gaming. Vi har fokus på kommunikationen omkring gaming. Der stilles skarpt på gensidig forståelse af hvad gaming er, og hvad det ikke er. Vi ser på, hvornår det er for meget, og hvornår vi skal give plads.

Vi samarbejder igennem vores platform, Tricas Esport, med et udvalg af Dansk esports foreningsliv, uddannelsesmiljø og professionelle esports-scene. Det giver os et godt indblik i hvordan gaming kan anvendes som en positiv indvirkning i børns udvikling. Samtidigt er vi altid i gang med at undersøge den nyeste forskning på emnet. På den måde er vi også skarpe på hvad der kan anses som negativt i forbindelse med gaming. Når man forener de to vinkler, skaber man muligheden for at familien får et fælles nuanceret billede af hvad gaming er og hvordan vi håndterer det bedst muligt.

Vi har udviklet et gratis kursus med nogle af de vigtige faktorer vi har mødt i arbejdet med familiens gaming-liv. I kurset får du en smag for hvilke perspektiver er relevante at være opmærksom på, når man kommunikerer omkring gaming i hjemmet. Det er simple råd, klar inspiration og tilgængelig viden.

Gratis Online Kursus

Familiens gaming dag

Læs mere her

Book plads

Undervisere

Herunder har vi samlet en mængde af artikler, som henvender sig til den nysgerrige læser. De omhandler hvordan gaming påvirker mennesker. De omhandler også hvordan vi kan bruge gaming på en positiv måde. Hvis du er interesseret i nogle specifikke emner, er du altid velkommen til at ringe eller skriver til os. Vi er passionerede omkring at skabe en positiv udvikling i hvordan vi håndterer gaming, som samfund. Familier er samfundets rygrad, og derfor er vi meget interesserede i at snakke nærmere med dig.

Kig igennem vores artikler om emnet

Go to Top