Tricas Psykologerne

Psykologer i København, Odense, Vejle og Esbjerg

Tricas Psykologerne – et moderne og alsidigt psykologhus

Tricas Psykologerne er et alsidigt og nutidigt psykologhus, som sammen med et højt fagligt niveau lægger vægt på tryghed og nærvær i mødet mellem klient og behandler.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Schedule a consultation
Book en tid hos os

Terapi til dig

Vores kampe kan antage mange former, men uanset hvordan din armlægning med livet ser ud, hjælper det at dele den med nogen.

Udvikling for erhverv

Vi ønsker at bidrage til at gøre komplicerede problemstillinger enkle, tilgængelige og implementerbare. Resultatet skal være målbart.

Med udgangspunkt i din situation og dine behov planlægger vi i fællesskab et forløb, der passer til dig. Er der behov for at inddrage andre, har vi et godt netværk af kompetente samarbejdspartnere.

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

Velkommen til!

Trine Bjerremand Caspersen – Chefpsykolog

Læs mere om terapi hos os

Tricas har eksisteret i sin nuværende form siden 2010 og forgrener sig i flere selvstændige enheder.

Du kan finde mere om vores afdelinger ved at besøge deres hjemmesider. Tryk på billederne herunder for link til deres respektive hjemmeside.

Fælles kerneydelser er trivsel og optimering.

Book din tid her

Ved at anvende værktøjet herunder kan du booke tid til en psykologtime hos os. Vælg den psykolog du ønsker og vælg herefter den ydelse du ønsker.

Har du henvisning fra lægen? Læs dette!

Hvis du har en henvisning fra lægen kan du IKKE booke en tid via bookingværktøjet. Send os i stedet for en mail på kontakt@tricas.dk, eller via kontaktformularen længere nede på siden. Så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Error: Embedded data could not be displayed.

Vores filosofi

Hos os gør vi os umage for, at du bliver mødt med hjemlig og hyggelig atmosfære, når du kommer ind på klinikken. Hos Tricas Psykologerne skal helst være plads og rum til, at du lige har muligheden for at lade roen falde på dig, inden du skal tale med psykologen. Vi tror, vi kan hjælpe dig bedst, hvis du føler dig godt tilpas på klinikken.

Kom i kontakt med os

Første skridt mod hjælp

Det kan godt være en overvindelse første gang, du skal ind ad døren hos en psykolog. Det ved vi, og vi gør, hvad vi kan for at tage toppen af nervøsiteten. Nervøsiteten bliver glemt, eller i hvert fald til at holde ud, når samtalen kommer godt i gang. Og husk: det er vores opgave at stille spørgsmålene.

Ring til os +45 53622545

Der kan være mange forskellige grunde til at gå til psykolog

En akut krise, alvorlig fysisk eller psykisk sygdom, stress, mobning, et dårligt forhold til kolleger eller familie, traumatiske oplevelser, sorg, depression, angst, et ønske om personlig udvikling eller helt andre grunde.

Læs mere her

Hjemmelige omgivelser

Tricas Psykologerne er et alsidigt og nutidigt psykologhus, som sammen med et højt fagligt niveau lægger vægt på tryghed og nærvær i mødet mellem klient og behandler. Vi har forsøgt at indrette vores klinikker, så atmosfæren er afslappet og hyggelig. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen.

Du finder vores klinikker i midten af de byer vi findes i. Vi har altid en kop kaffe, the eller vand klar til dig. Det er vores filosofi, at det hjælper at være i trygge og rolige rammer, når man skal tale om det der er svært.

Tricas Psykologerne

Tryghed og nærvær i mødet mellem klient og behandler.

Lige meget hvad du står overfor er det vores mission at hjælpe dig med at overvinde det og blive endnu stærkere.

Mød vores psykologer her