Gruppe supervision

Når det handler om tid og rum til personlig udvikling.

Folk der lærer for at leve, har anderledes Hast-Værk end Folk der lever for at lære. – Grundtvig

Den vigtigste ressource, vi har som mennesker, er os selv og vores medmennesker. Derfor er det vigtigt, at vi tager tid og rum til at blive klogere på os selv og på, hvordan vi bedre kan arbejde med vores omverden. I et supervisionsforløb bruger vi jeres historier til at analysere og forholde os til, hvordan jeres adfærd passer med jeres individuelle og organisatoriske værdier og ønsker for fremtiden.

Vi stiller skarpt på målsætninger og arbejder målrettet for, at I får mulighed for at nå jeres mål. Vi anvender teoretiske modeller – tilpasset jeres praktiske oplevelser – til at forstå jeres virkelighed og til at give jer ny indsigt. I vil få nye værktøjer til at arbejde med jer selv og andre.

Formål

At skabe sund og varig udvikling i dit professionelle liv. Finde ny forståelse og indsigt, og tilegnes nye værktøjer og metoder til udvikling.

Målgruppe

Professionelle inden for alle faggrupper og organisationer. Arbejdsgrupper som er udsat for et højt arbejdspres, eller svære opgaver.

Mål

Skabe en stærk og ærlig relation imellem gruppen og supervisor. Skabe et frirum for gruppen, med plads til fakta, følelser, frustrationer og fremtid. Bruge supervisandens fortælling til at skabe ny indsigt og nye værktøjer og metoder.

Form

Foregår i vores lokaler, som er specielt tilpasset supervisionens proces. Ønskes supervision på arbejdspladsen, aftales efter jeres forhold.

Book Møde