Team coaching

Team coaching er en god investering i det moderne arbejdsliv.

Arbejdsgrupper og projektgrupper. Udvalgsteams og servicesteams. Listen er lang. De fleste organisationer er struktureret i teams. Også ledelsen har typisk både bestyrelse og styregruppe. Vores arbejdsliv kræver, at vi kan fungere i professionelle teams. Tricas skræddersyr et forløb, specifikt målrettet jeres teams udfordringer.

Hvorfor team coaching?

Det kan være hårdt arbejde at forbedre teamets fælles ståsted. Men det er arbejdet værd. For kommunikationsproblemer koster på bundlinjen. Der kan være knas mellem medlemmer af teamet. Eller der kan være problemer mellem medarbejdere og ledelse. Eller mellem konkurrerende teams.

Uanset hvor bristen findes, går det ud over arbejdsmiljøet. Står I over for en organisationsændring? Sådan en kræver, at alle forfølger et fælles mål. Måske bruger I for meget tid på at udrede konflikter? Eller måske vil I bare komme problemerne i forkøbet?

Hvordan foregår team coaching i praksis?

Team coaching foregår, hvor det er mest praktisk for jer. Det kan fx være i et mødelokale i virksomheden eller et storkontor. I fællesskab afdækker vi jeres behov og tager temperaturen på jeres teamkultur. Vi kan også tilbyde at coache flere teams i virksomheden. Vores erhvervs-psykologer arbejder med fuld tavshedspligt og professionel upartiskhed.

Teamet trænes i bedre og ærligere kommunikation. Sådan luger vi ud i misforståelser og effektiviserer jeres fælles arbejde. God kommunikation sikrer et trygt arbejdsmiljø. Man arbejder bedst, når man ikke skal se sig over skulderen.

Kontakte os gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at trække i arbejdstøjet sammen med jer.

Gruppesupervision

Book Møde
Læs mere

Teamudvikling

Book Møde
Læs mere

Team Testning

Book Møde
Læs mere