Professionel supervision og udvikling

Bliv klar på dine ønsker og mål med professionel supervision. Hvordan spiller mål og ønsker sammen med din adfærd og dine værdier?

Menneskets vigtigste ressource er os selv og vores medmennesker. Derfor er det vigtigt, at vi tager os tid til at blive klogere på os selv og vores omverden. Gennem professionel supervision kan du lære, hvordan du arbejder bedst muligt med begge.

Arbejdet er bygget op omkring dine oplevelser og dine historier. Herigennem afdækker vi, om du agerer i verden på en måde, der harmonerer med den vej, du ønsker at gå i fremtiden. Vi stiller skarpt på dine målsætninger og arbejder målrettet for, at du når dine mål.

Vores faglige udgangspunkt er teoretiske modeller, som konkretiseres med dine personlige og praktiske oplevelser. Målet er, at du gennem supervision og udviklingssamtaler bliver i stand til bedre at forstå din virkelighed. At du tilegner dig ny indsigt og forlader os med værktøjer, som du kan bruge i dit videre arbejde med dig selv og dine omgivelser.

Formål

Formålet er at skabe sund og varig udvikling i dit professionelle liv gennem opnåelsen af ny indsigt. Og at du forlader os udstyret med nye værktøjer og metoder, du kan tage med dig i din videre udvikling.

Målgruppe

Supervision og udviklingssamtaler er et tilbud med relevans for ledelses-professionelle inden for alle faggrupper.

Mål

Vi ønsker at skabe en stærk og ærlig relation imellem supervisand og supervisor. Vi vil skabe et frirum for supervisanden med plads til fakta, følelser, frustrationer og fremtid. Og vi vil bruge supervisandens fortælling til at skabe ny indsigt og nye værktøjer og metoder.

Form

Forløbet foregår i vores lokaler. I disse rammer kan vi tilbyde dig et neutralt og trygt rum, som bedst muligt understøtter dit udviklingsarbejde ved ikke at stjæle fokus.

Book Supervision