Kommunikation i eSport – spillere og hold

Hvis man gerne vil lykkedes som eSportsteam er der nogle faktorer der er ufravigelige: træning, spilforståelse og kommunikation. På dette kursus lægger vi vægt på kommunikationsudvikling for eSports-atleter og hold. Det er et fokus som kræver, at man møder op med et åbent mindset, og at man er klar til at arbejde med sig selv og sine holdkammerater for at nå til næste niveau.

Kurset er struktureret på den måde, at en stor del af arbejdet består i rent faktisk at øve kommunikationen i hold. Derfor sætter vi også atleter som kommer alene sammen med andre og laver kursushold. Og det har stor relevans i virkelighedens eSportsverden, at man er i stand til hurtigt at indgå i nye fællesskaber og teams.

Vi arbejder med, hvordan man kan italesætte teamets kultur, hvordan man kan gøre plads til individet i gruppen, og – vigtigst af alt – hvordan vi kan bruge hinanden til at blive bedre som både individer og team. Når man går fra kurset, vil man have en meget større bevidsthed om, hvordan man kan deltage i kommunikation omkring et fælles mål – ikke kun i eSport, men i alle professionelle sammenhænge.

Tager man arbejdet seriøst og giver den en skalle, kan kurset tilbyde life-skills, som viser lige præcis hvorfor vi tror på, at eSport kan mere end at gøre dig god til at spille computer; eSport kan være en platform for en personlige udvikling, som bliver en fordel resten af livet.

Vi glæder os til at møde dig!

Formål

Kursets overordnede formål er at give viden, værktøjer og træning i at blive en bedre kommunikatør i teamsammenhænge. Med en fornuftig balance imellem in-game kommunikation og “out-game” kommunikation, bliver deltageren klogere på sig selv, sine teammedlemmer og den generelle gode kommunikation.

Målgruppe

eSportsatleter og eSportsteams som gerne vil noget seriøst med deres gaming. Der er plads til amatøre, semi-professionelle og professionelle på kurset.

Mål

Med fokus på den enkeltes viden, bruge fællesskabet på kurset, til at træne reel kommunikation i eSports sammehænge. Skabe en arena for kommunikation der er trygt og udviklingsorienteret, således alle kan deltage på lige vilkår, og lære fra og af hinanden.

Form

Kurset finder sted henover to weekender, med et online seminar imellem weekenderne. Der forventes at deltagerne sætte tiden af fra 10-16 lørdag og søndag i begge weekender, samt 2 timer til et online seminar, en hverdagsaften imellem weekenderne.

Book Kursus