Personlig karriereudvikling for eSportsatleter

Livet som eSportsatlet er fyldt med motiverende arbejde, enorme udfordringer og et evigt stigende konkurrenceniveau. For at håndtere alle de faktorer, der findes i sådan en karriere, er det alfa og omega, at man kender til de psykologiske mekanismer og udfordringer, som kommer undervejs. På dette kursus har vi samlet den mest relevante forskning inden for emnet, vores egne erfaringer og viden fra den brede psykologi. Dermed har vi struktureret et kursus, som sætter fokus på mennesket bag skærmen, og hvordan man kan lykkedes med at:

Master the player; Master the game

Kurset består i høj grad i at give indsigt i eSportskarrierens forskellige stadier og hvilke værktøjer, man kan anvende for at give sig selv de bedst mulige vilkår på de forskellige stadier.

Krydret med fortællinger fra det virkelige liv får vi forbundet teori og praksis inden for eSportspsykologien.

Vi sætter altid vores kursister i spil med hinanden – i har så meget viden og indsigt imellem jer, at det ville være en synd, ikke at få den i spil! Derfor kan du også forvente, at du kommer til at fortælle din historie. Det er nemlig, når vi bruger os selv, at vi lære noget.

Når du går fra dette kursus, vil du have en stor viden om, hvordan eSports-verdenen hænger sammen, hvordan din psykologi spiller ind i din udvikling, og hvordan du kan bruge de skills du lærer i eSport i resten af dit liv.

Vi glæder os til at møde dig!

Formål

Igennem personlig sparring og behandling, at hjælpe den stressramte på fode igen, og hjælp at planlægge det optimale forløb imellem virksomhed og medarbejder, for at sikre gensidig trivsel.

Målgruppe

eSportsatleter der tør at udfordre sig selv, samt hold der gerne vil udvikle sig sammen.

Mål

Blive klog på teori omkring eSportskarrierer. Få værktøjer til at håndtere udfordrende dele af eSportskarrierer. Blive mere bevidst om ens egen personlige udvikling som eSportsatlet.

Form

Kurset foregår hen over to weekender, for at sikre at deltagerne kan sætte deres nye viden i spil, og får muligheden for at evaluere på den nye viden. Deltagerne forventes at sætte tiden fra 10-16 af både lørdag og søndag i weekenderne.

Book Kursus