Har du akut behov for psykologhjælp?

Ved akut behov for psykologhjælp er du altid velkommen til at kontakte os. Livet kan byde på mange udfordringer, og nogle af dem opstår akut. Vi arbejder på ugentlig basis med at hjælpe både privat personer, virksomheder og andre organisationer, med at håndtere akut opståede situationer. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så hurtigt som vi kan.

For at komme igennem til os, ved akut behov for psykologhjælp, kan du ringe eller skrive til os på følgende kontaktinfo:

OBS! Husk at skrive AKUT i emnefeltet, hvis du sender en mail. Hvis du ringer opdager vi selvfølgelig hurtigt at det handler om en akut situation.

Ring på 22 17 62 60
Skriv til os på mail her

Telefonen og mailen er ikke døgnbemandet, men vi svarer for det meste indenfor 24 timer. I dagtimerne vil vi ofte svare inden for ganske få timer.

Hvem er vi?

Når du ringer og skriver til os er det enten Trine, Morten eller Julie du får fat i. Vi sørger for at få hjulpet dig akut, enten ved selv at hjælpe dig, eller hurtigst muligt få en af vores kollegaer til at kontakte dig. Du kan læse mere om hvilke psykologer du kan møde i vores hus, ved at trykke på knappen herunder:

Mød Tricas Psykologerne her

Hvad kan du forvente af når du har akut behov for psykologhjælp?

Når du booker en akut-tid med en af vores psykologer kan du forvente at der blive taget hånd om dig. Vi starter med at tage imod dig på en rolig måde, hvad enten det er fysisk, over telefon eller online vi mødes. Dernæst afklarer vi sammen med dig hvad situationen er. Alting foregår i et roligt tempo, og der er plads til alle følelser, både store og små.

Når vi sammen har fået styr på hvad det er der foregår, sætter vi sammen en ramme op, for hvad det er du har brug for der skal ske. Nogle gange handler det om at få det snakket ud. Nogle gange handler det om at der skal gøres noget ved situationen hurtigst muligt. Nogle gange handler det om at acceptere det der allerede er sket. Lige meget hvad der er på spil i netop din situation, så finder vi sammen en måde at håndtere det på, som er sund for netop dig.

Du kan læse mere omkring psykologi, behandling og hvem vi er ved at klikke dig rundt på vores hjemmeside her. Du kan også finde god information omkring traumer og hvad man kan gøre for at behandle dem her: Viden om traumer.